De Tafel van Sophie

Schuif mee aan de Tafel van Sophie. En verbind met bezielde (bedrijfs)leiders en managers.

Graag nodig ik je uit om samen met mij en een handvol bezielde (bedrijfs)leiders en managers aan tafel te schuiven op vrijdag 30 september.

Op het menu: authentiek verbinden, ervaringen uitwisselen, en samen een waardevolle inner circle creëren. Je bent welkom om helemaal jezelf te zijn. Zonder (figuurlijk) masker, in een veilige omgeving. En ondertussen genieten we informeel van een (h)eerlijke maaltijd.

Waarom ik dit doe? Omdat ik niks fascinerender vind dan de dynamiek die ontstaat wanneer je mensen rond een tafel samenbrengt. Mensen verbinden met zichzelf – en van daaruit met anderen: het is niet zomaar mijn missie.

Sophie Grison - InneRevolution - Coaching & Bemiddeling
Sensum Gent

Authentiek connecteren in een (h)eerlijk en inspirerend kader

Iets voor jou?

Ben je een bezielde (bedrijfs)leider of manager en deins je er niet voor terug om je kwetsbaar op te stellen als leider en als mens? Durf je trouw te zijn aan jezelf en je eigen authenticiteit? Ben je zo’n leider die het fijn vindt om anderen te inspireren en tegelijk kan toegeven dat je niet alle antwoorden in pacht hebt? Dan heet ik je van harte welkom.

Waar en wanneer

Vrijdag 30 september 2022 om 12 uur. Graag inschrijven tegen uiterlijk 21 september.

(Plaatsen zijn beperkt tot 12 personen)

Sensum
Kortrijksesteenweg 1026, 9051 Gent

Programma

Voor de volgende editie van de Tafel van Sophie trekken we naar het inspirerende Sensum in Gent, een stijlvol en prachtig gerenoveerd kasteel, waar de gastvrouw en -heer willen dat elk bezoek naar meer smaakt. En dat is precies wat mijn co-host Veerle Haenebalcke en ik voor ogen hebben. Dat tikkeltje meer zit ‘m voor ons in de authentieke conversatie die we ook tijdens deze editie van de Tafel willen voeren met onze tafelgenoten.

Veerle is Managing Director – Head of Retail & Personal Banking bij Deutsche Bank. Ze gelooft heel sterk in diversiteit rond de (vergader)tafel. Omdat het leidt tot rijkere discussies, en betere, meer duurzame beslissingen. Zeg nu zelf: een perfecte match met de Tafel, toch? Daarnaast ligt ook inclusief leiderschap haar nauw aan het hart. Ze stond ook mee aan de wieg van het ‘Women Sounding Board’ bij Deutsche Bank, een initiatief dat vrouwen een platform wil geven en waar beslissingen worden afgetoetst en diverse meningen worden aangemoedigd.

12u – Ontvangst en kennismaking
13u – Start inspiratie- en verbindingslunch
14u30 – Einde

Deelnameprijs

De deelnameprijs bedraagt 150 Euro excl. btw.

“Connection is why we’re here: it is what gives purpose and meaning to our lives”

– Brené Brown

Inschrijven

Schrijf in voor het event van 30 september of meld je aan voor de wachtlijst.

Opgelet: Het aantal plaatsen is beperkt tot 12 deelnemers.

Ik kijk er naar uit jou daar te ontmoeten!

Sensum Gent

"Toen ik bij Sophie kwam had ik weinig vertrouwen in een positieve uitkomst van mijn zoektocht naar een baan. Ik zag allerlei barrières en blokkeerde hierdoor mijn eigen succes. Dankzij het coachingstraject slaagde ik erin af te rekenen met mijn onzekerheden en vond ik veel sneller dan verwacht een nieuwe job. Ook in de komende jaren hou ik vast aan de verworven inzichten."

Wendy

"Geregeld kreeg ik de vraag: wat doe je professioneel? Na een time out van anderhalf jaar en met een loopbaan van meer dan 25 jaar vond ik het moeilijk om daar een compact antwoord op te geven. Tenminste zonder te veel nadruk te leggen op zaken die ik vroeger gedaan heb en nu niet meer wil doen. Dus ik ging op zoek naar een klankbord. Sophie kwam op mijn pad en ze hielp me om mij om de rode draad in mijn loopbaan te benoemen, de zaken die mij energie geven helder te stellen en mij professioneel te herfocussen. Met haar innemende persoonlijkheid en met de glimlach hield ze me op een zachte en kordate manier een spiegel voor en gaf me andere invalshoeken. De snelheid waarmee ze inzicht kreeg in mijn professionele situatie, haar no-nonsense aanpak en haar business accumen zorgden ervoor dat ik op korte tijd de richting van mijn professionele focus uitgestippeld kreeg en ik nu gericht en uit mijn eigen kracht kan werken. Dank je wel Sophie, omdat je mijn klein geworden wereld zoveel groter hebt gemaakt."

Els

"Sophie has offered a tailored team coaching solution. I much appreciated Sophie’s personal, rational, clear, flexible and empathetic approach. Based on individual intakes and solid methodologies, she enabled a shift in team dynamics which resulted in tangible improvement of the team’s collaboration and productivity. I warmly recommend Sophie!"

Sandra Boel
Chief Human Resources Officer, Ausy Benelux

"Sophie heeft mij toegelaten een aantal zaken op een rijtje te krijgen en in te zien in welke professionele omgeving ik mij goed kan voelen. Hierdoor was ik beter in staat te beoordelen welke keuzes/ opties mij dichter bij mijn uiteindelijk doel konden brengen. Sophie slaagt erin om een veilige omgeving te combineren met een no-nonsense aanpak!"

Filip Olde Bijvank

"Sophie zorgt er voor dat je meer gaat nadenken over wat je wel en niet belangrijk vindt in een job en op welke manier de work-life-balance in evenwicht kan zijn. Je krijgt doorheen de coaching meer vat op de zaken waar je nu tegen aan loopt en je krijgt opnieuw 'grond onder je voeten' wat je loopbaanmogelijkheden betreft. Na slecht vier uur loopbaancoaching bij Sophie, had ik een vrij helder beeld van de weg die ik moet gaan in de richting van een nieuwe uitdaging, ik kreeg handvaten om mijn loopbaan letterlijk in eigen handen te nemen. Ik kreeg ook vertrouwen in het feit dat je wel degelijk zelf je loopbaan kan vorm geven door regelmatig te reflecteren over wat je belangrijk vindt en welke talenten en competenties aanwezig zijn bij jou. Kortom, Sophie zorgt voor een zeer kwaliteitsvolle loopbaancoaching. Ik zal in de toekomst zeker nog met haar contact opnemen, wanneer ik 'vast' komt te zitten."

"De eerste keer dat ik Sophie ontmoette, voelde het direct goed aan. Het klikte!
Sophie is een empathische en aangename coach en heeft een zeer effectieve en fijne manier van coachen. In een aantal sessies werd mijn ‘zoektocht naar een nieuwe carrière’ aangepakt. Ik voelde me gesteund en werd op tijd en stond uitgedaagd waardoor ik snel inzicht kreeg om mijn volgende stappen te zetten. Ondertussen heb ik mijn “Why” uitgeschreven en ben ik klaar om mijn pad te bewandelen.
Dank je wel voor ‘de klik’!"

Kathleen Van Baelen

"Sophie is een heel enthousiaste coach die jou met veel warmte en deskundigheid zal ontvangen. Je voelt je direct op je gemak bij haar. Samen met jou slaagt ze erin om heel snel de cruciale punten te vinden die jou blokkeren om te bereiken wat je wil. Haar toolbox om deze aandachtspunten aan te pakken is indrukwekkend, en ze weet perfect welke tool op welk moment in te zetten. Zo zal je je doelstellingen ongetwijfeld bereiken! Het wordt gegarandeerd een boeiende reis waarin je steeds meer jezelf mag worden en in je kracht komt te staan!"

Aline De Pelsemaeker

"Als je op zoek bent naar duurzame verandering in je leven en werk kan ik je Sophie van harte aanbevelen als coach. De snelheid, gevatheid en passie waarin ze je in beweging durft te brengen net buiten je comfort zone is uniek. Sophie biedt een veilige omgeving waarin je helemaal jezelf kan zijn. Vanuit haar jarenlange ervaring in de business wereld, werkt ze met unieke tools om je op je eigen unieke pad te brengen. In je kracht te zetten om aan de slag te gaan met jouw talenten en mogelijkheden en blijvende verandering voor jezelf te creëren Dank je wel Sophie, je bent gewoon top."

Annika Lietart

"Sophie is een coach die jou een veilige plek biedt waar je je kwetsbaar kan en mag opstellen. Een plek waar je gevoelens, vraagstukken, bekommernissen, twijfels naar boven mogen komen. Ze houdt je op een respectvolle, warme en empathische manier een spiegel voor.

Sophie weet jou door haar waaier aan tools, jarenlange ervaring in de bedrijfswereld maar vooral door haar oprechte interesse in jou, te laten nadenken en te groeien. Ze begeleidt je op een verbindende manier om meer in je kracht te staan en zicht te hebben op je talenten en mogelijkheden.
Ik ben alvast dankbaar dat ik haar ken."

Nathalie Cockuyt

"Sophie heeft ons de voorbije maanden heel sterk geholpen bij de coaching van één van onze leidinggevenden. Daarnaast is ze ook met het hele team aan de slag gegaan om de team dynamics te verbeteren. Hierbij zette ze heel sterk in op verbinding, zowel tussen de teamleden onderling als tussen de teamleden en hun leidinggevende. Sophie connecteert makkelijk met iedereen, creëert rust en wint makkelijk het vertrouwen. Door haar jarenlange ervaring in het HR-domein heeft Sophie heel wat kennis opgebouwd en die past ze op een hele fijne, pragmatische manier toe. Ze stelt de juiste vragen en helpt mensen meer en beter naar zichzelf te kijken. Ook wij als werkgever werden regelmatig gedwongen om in de spiegel te kijken wat ook ons de zaken vanuit diverse perspectieven liet bekijken."

Sofie Van de Ven, Head of HR Benelux - Zurich Insurance

Kantooradres

Meerhout 10
9080 Lochristi