Inner Leadership Circle

Welkom!

Een besloten netwerk waar ik je samen met een handvol bezielde (bedrijfs)leiders en managers op diverse manieren uitnodig om authentiek te verbinden, ervaringen uit te wisselen, elkaar te inspireren en samen een waardevolle inner circle te creëren. Zodat we kunnen groeien als professional en als mens.

En dat in alle psychologische veiligheid, want je wordt enkel omgeven door andere leiders die net als jij lid zijn van de Inner Leadership Circle en de gemeenschappelijke waarden van authenticiteit, kwetsbaarheid en vertrouwen onderschrijven. Anders gezegd: hier ben je welkom om helemaal jezelf te zijn. Zonder masker, in alle veiligheid en vertrouwen.

Inner Leadership Circle

“Connection is why we’re here: it is what gives purpose and meaning to our lives”

– Brené Brown

Sophie Grison

Authentiek connecteren in een (h)eerlijk en inspirerend kader

Iets voor jou?

Ben je een bezielde (bedrijfs)leider of manager en deins je er niet voor terug om je kwetsbaar op te stellen als leider en als mens? Durf je trouw te zijn aan jezelf en je eigen authenticiteit? Ben je zo’n leider die het fijn vindt om anderen te inspireren en tegelijk kan toegeven dat je niet alle antwoorden in pacht hebt? Dan heet ik je van harte welkom.

Lid worden? Contacteer me voor een kennismakingsgesprek.

Hoe werkt het?

Nadat je lid bent geworden van de Inner Leadership Circle kan je deelnemen aan één van onze evenementen. Het aanbod is divers: van een inspirerende lunch rond een specifiek thema, over bij een ontbijt informeel van gedachten wisselen met peers over uitdagingen die de leden zelf aanbrengen, tot netwerkevents en workshops over actuele thema’s. De invalshoeken variëren dus, maar één ding staat altijd centraal: authentiek, kwetsbaar en in vertrouwen met elkaar verbinden.

Over mij

Als ik terugdenk aan mijn jeugd, dan zie ik mezelf zitten rond de eettafel, samen met ons gezin. Gezelligheid, lekker eten en fijne gesprekken: het hoorde er allemaal bij. Wat vond ik het fascinerend om te zien hoe er haast spontaan en organisch verbinding ontstond. Hoe deze momenten ons terugbrachten naar de essentie. Later – tijdens mijn studententijd in Gent – stond er in mijn kot een oude, houten tafel waarrond ik regelmatig mensen met verschillende achtergronden samenbracht. En ook nu vormt de grote, houten tafel in ons huis de spil van mijn gezin.

Ik vind niks fascinerender dan de dynamiek die ontstaat wanneer je mensen samenbrengt. En dat doe ik in de Inner Leadership Circle. Soms rond een tafel, soms ook niet. Mensen verbinden met zichzelf – en van daaruit met anderen: het is niet zomaar mijn missie.

Meer weten? Neem dan hier een kijkje.

Sophie Grison

“De Tafel van Sophie is een plek waar authenticiteit, eerlijkheid en integriteit samenkomen.

Iedereen kan er zichzelf zijn en wordt ervoor geapprecieerd, iedereen luistert en is oprecht geïnteresseerd. Er is geen nood aan diplomatie, Sophie weet het zo aan te pakken dat de genodigden al snel bepaalde maskers of hoedjes afzetten. De onderwerpen zijn divers en de tafelgenoten evenzeer, dit maakt het een uniek en interessant concept.

Het is een moment van samenkomen waar zeer waardevolle contacten worden gelegd. Ik kan de Tafel aan iedereen aanraden!”

Micha Van den Abeele
Partner – Advocaat Astrea Law

“De Tafel van Sophie is een boeiend en hartverwarmend netwerkmoment waarbij inspirerende en actuele thema’s aangekaart worden die ik telkens als heel verrijkend ervaren heb. De lunch-locaties zijn zorgvuldig uitgekozen door Sophie en dragen bij tot de openheid en verfijndheid van de gesprekken.”

Carine Leroy
Head of Talent – Sofina

“De Tafel van Sophie zorgt voor heel interessante uitwisselingen en vooral verbinding en nieuwe connecties tussen een diverse groep van mensen! Een echte aanrader!”

Veerle Haenebalcke
Head of Advisory Banking at Deutsche Bank – Member of the Executive Committee

“Sophie’s Table is a unique opportunity for managers & leaders to embrace their whole selves and question themselves with honesty and compassion. Sophie challenges us to approach our current situation with kindness and honesty, while being able to share and learn from others. No judgement, no suspicion. Only authentic conversations, delicious food, and new-found connections.”

Georgia Brooks
Founder & CEO – The Nine

Kantooradres

Meerhout 10
9080 Lochristi